Privatumo politika

Ši Privatumo politika taikoma Jūsų asmens duomenims, kuriuos tvarko VšĮ „Komedijos teatras“, juridinio asmens kodas 303064858, adresas: Žalgirio g. 135, LT-08217 Vilnius, duomenys apie įstaigą kaupiami ir saugojami LR Juridinių asmenų registro Vilniaus filiale (toliau – „Domino“ teatras), ir yra skirta padėti Jums suprasti, kokie duomenys apie Jus renkami, kodėl jie renkami, kaip šie duomenys naudojami ir kas turi prieigą prie šių duomenų.

Laikoma, kad Jūs susipažįstate ir išreiškiate savo sutikimą laikytis Privatumo politikos, kai Jūs apsilankote interneto svetainėje http://www.dominoteatras.lt/ (toliau – Interneto svetainė), apsilankote „Domino“ teatro socialinių tinklų paskyrose, sutinkate gauti „Domino“ teatro tiesioginės rinkodaros parnešimus, kreipiatės kitu klausimu į „Domino“ teatrą. Jūs, nesutikdami su kuria nors Privatumo politikos nuostata, parandate teisę lankytis Interneto svetainėje ir / ar atlikti aktyvius veiksmus „Domino“ teatro socialinių tinklų paskyrose.

Visi Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi laikantis Lietuvos ir Europos Sąjungos duomenų apsaugos teisės reikalavimų. „Domino“ teatras, įgyvendindamas tinkamas technines ir organizacines priemones, saugo Jūsų asmens duomenis nuo praradimo, neteisėto panaudojimo, neteisėtos prieigos, atskleidimo ar pakeitimo.

Kas yra asmens duomenys?

Asmens duomenys yra bet kokia „Domino“ teatro apie Jus renkama informacija, kuri gali būti panaudota Jūsų asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu.

Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Jūsų vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, kurią apie Jus renka „Domino“ teatras dėl šioje Privatumo politikoje nurodytų tikslų.

Kaip „Domino“ teatras renka bei naudoja Jūsų asmens duomenis

„Domino“ teatras renka asmens duomenis apie:

– Interneto svetainės lankytojus;​

– asmenis, kurie sutinka gauti „Domino“ teatro rinkodaros pasiūlymus;​

– Interneto svetainėje užpildžius užklausą arba elektroniniu paštu su „Domino“ teatru susisiekusius asmenis;

– socialinės žiniasklaidos priemonių naudotojus, kurie bet kokiu būdu kreipiasi į „Domino“ teatrą per „Domino“ teatro paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse ar aktyviais veiksmais jose dalyvauja.

 „Domino“ teatro tvarkomi Jūsų asmens duomenys

„Domino“ teatras renka ir tvarko tokius Jūsų asmens duomenis:

– vardą, elektroninio pašto adresą, kitus duomenis, kuriuos Jūs pateikiate siųsdami užklausas Interneto svetainėje. Šie duomenys naudojami tam, kad „Domino“ teatras galėtų atsakyti į Jūsų klausimus bei pateikti Jūsų prašomą informaciją.

– elektroninio pašto adresą, kurį Jūs pateikiate Interneto svetainėje supildydami formą naujienlaiškio užsakymui. Šiuos duomenis „Domino“ teatras naudoja tam, kad pateiktų Jums informaciją apie naujienas, kurios galėtų Jus sudominti, t. y. tiesioginės rinkodaros tikslu.

– vardą, pavardę, atsiskaitomosios banko sąskaitos numerį, asmens kodą ir kitus duomenis, kuriuos Jūs pateikiate tik išimtiniais atvejais, kai tai yra būtina sąskaitai faktūrai už įsigytus bilietus išrašyti. Šie duomenys yra privalomi pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus.

Visi Jūsų asmens duomenys, kuriuos pateikiate bendraudami su „Domino“ teatru, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais.

Jūsų „Domino“ teatrui pateikti ar „Domino“ teatro renkami Jūsų duomenys saugomi 5 metus, nebent teisės aktai nustato kitokius, ilgesnius saugojimo terminus.

„Domino“ teatras be Jūsų išankstinio sutikimo Jūsų asmens duomenų neperduoda jokiems tretiesiems asmenims. Asmens duomenys be atskiro Jūsų sutikimo gali būti pateikti tik teisėsaugos, teisminėms ar ikiteisminėms institucijoms dėl jų atliekamų tyrimų, ar kitais teisės aktų numatytais atvejais.

Rinkodara

Tiesioginė rinkodara vykdoma tik asmenų, kurie yra sulaukę 16 metų amžiaus atžvilgiu.

Jei „Domino“ teatro Interneto svetainėje užsisakysite „Domino“ teatro naujienlaiškį, „Domino“ teatras siųs Jums naujausią informaciją, naujienlaiškius ir kitą reklaminę medžiagą. Tiesioginės rinkodaros tikslu „Domino“ teatras tvarkys tik Jūsų elektroninio pašto adresą.

Jūs turite teisę bet kada atsisakyti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, susisiekdami su „Domino“ teatru elektroniniu paštu info@dominoteatras.lt arba naujienlaiškyje paspaudus aktyvią nuorodą „atsisakyti”.

Socialinės žiniasklaidos priemonės

Visą informaciją, kurią „Domino“ teatrui pateikiate socialinės žiniasklaidos priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ ir „Follow“ naudojimą, bei kitą komunikaciją), kontroliuoja socialinio tinklo valdytojas.

Interneto svetainėje pateikiamos nuorodos į „Domino“ teatro paskyrą socialinės žiniasklaidos priemonėse. Šiuo metu turime šias paskyras:

– tinkle „Facebook“, kurio privatumo nuostatos yra pateikiamas adresu: https://www.facebook.com/privacy/explanation;

– tinkle „Instagram“, kurio privatumo nuostatos yra pateikiamas adresu: https://help.instagram.com/155833707900388;

– tinkle „Youtube“, kurio privatumo nuostatos yra pateikiamas adresu: https://www.google.co.uk/intl/en-GB/policies/privacy/.

„Domino“ teatras rekomenduoja perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

Slapukų (angl. Cookies) naudojimas

Kas yra slapukai?

Slapukas yra nedidelis tekstinis elementas, kurį interneto svetainė išsaugo Jūsų kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje, kai apsilankote interneto svetainėje. Tai leidžia svetainei tam tikrą laiką prisiminti Jūsų veiksmus ir nustatymus (tokius kaip raidžių dydžiai ir kiti vaizdo nustatymai) tam, kad Jums nereikėtų kaskart juos įvesti pakartotinai apsilankius svetainėje ar naršant po jos atskirus tinklapius.

„Domino“ teatras naudoja toliau apibūdintus slapukus, kurių detalų sąrašą rasite žemiau esančioje lentelėje:

Slapuko pavadinimas Įrankis Slapuko aprašymas Kategorija Galiojimo laikas Ar slapukas būtinas?
_ceg.s crazyegg.com Crazy Egg serviso slapukas, kuris registruoja lankytojo paspaudimus svetainėje Statistika 3 mėn.  Ne
_ceg.u crazyegg.com Crazy Egg serviso slapukas, kuris padeda atpažinti svetainėje jau besilankiusį lankytoją Statistika 3 mėn.  Ne
_gat Google Analytics Google Analytics slapukas, kuris naudojamas riboti užklausų kiekiui į Google servisą Statistika Sesija  Ne
_gid Google Analytics Užregistruoja unikalų ID, kuris naudojamas generuoti statistinei informacijai apie tai kaip lankytojaus naudoja svetainę Statistika Sesija  Ne
_ga Google Analytics Užregistruoja unikalų ID, kuris naudojamas generuoti statistinei informacijai apie tai kaip lankytojaus naudoja svetainę Statistika 2 metai  Ne
ads/ga-audiences google.com Naudoja „Google AdWords“, kad pakartotinai įtrauktų lankytojus, kurie greičiausiai konvertuos į klientus, pagal lankytojo internetinį elgesį visose svetainėse. Marketingas Sesija  Ne
collect Google Analytics Naudojamas siųsti informacija į Google Analytics apie lankytojo naudojamą įrenginį ir elgseną. Padeda atpažinti lankytoją, naudojantį skirtingus įrenginius. Marketingas Sesija  Ne
s amazonaws.com Crazy Egg 2.0 slapukas kraunamas iš Amazon AWS serverių, paskirtis kaip ir standartinių crazyegg slapukų. Statistika Sesija  Ne
u amazonaws.com Crazy Egg 2.0 slapukas kraunamas iš Amazon AWS serverių, paskirtis kaip ir standartinių crazyegg slapukų. Statistika Sesija  Ne
fr http://facebook.com Naudojamas Facebook kad pateiktų reklaminių produktų serijas, pvz., trečiosios šalies reklamuotojo, pasiūlymus realiuoju laiku. Marketingas 3 mėn.  Ne
tr http://facebook.com Naudojamas Facebook kad pateiktų reklaminių produktų serijas, pvz., trečiosios šalies reklamuotojo, pasiūlymus realiuoju laiku. Marketingas Sesija  Ne

Kaip valdyti slapukus?

Jūs galite bet kada vos panorėję valdyti ir / arba ištrinti slapukus – kaip tai padaryti, sužinosite čia: http://www.youronlinechoices.com/. Galite ištrinti visus Jūsų įrenginyje jau esančius slapukus. Be to, daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad jos neleistų įdiegti slapukų. Tačiau jei tai padarysite, gali tekti rankiniu būdu įvesti savo pageidaujamus nustatymus kaskart apsilankius Interneto svetainėje. Be to, kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Jūsų teisės ir kaip galite jomis pasinaudoti

Jums suteikiamos tam tikros teisės, susijusios su jų asmens duomenų apsauga, kurios yra:

– teisė susipažinti su tvarkomais savo asmens duomenimis;

– teisė reikalauti, kad „Domino“ teatras nepagrįstai nedelsdamas ištaisytų netikslius su Jumis susijusius asmens duomenis;

– teisė reikalauti, kad „Domino“ teatras perduotų visą ar dalį Jūsų pateiktos informacijos Jums ar kitam duomenų valdytojui, kai tai yra technologiškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą);

– teisė reikalauti ištrinti Jūsų asmens duomenis, kai tam yra teisinis pagrindas (pavyzdžiui, kai duomenys nebereikalingi tų tikslų, kuriems buvo surinkti, pasiekimui arba kai duomenys tvarkomi neteisėtai);

– teisė reikalauti apriboti duomenų tvarkymą, kai tam yra teisinis pagrindas;

– teisė kreiptis į atsakingą duomenų apsaugos instituciją bei pateikti skundą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo neteisėtumo;

– teisė kreiptis į „Domino“ teatrą el.paštu info@dominoteatras.lt ir atsisakyti Jums elektroniniu paštu siunčiamų naujienų.

Jei Jums paprašius Jūsų asmens duomenys yra ištrinami, „Domino“ teatras išsaugos tik tokios informacijos kopijas, kurios yra būtinos siekiant apsaugoti trečiųjų šalių teisėtus interesus, laikytis valstybės institucijų įpareigojimų, spręsti ginčus, atpažinti trikdžius.

Visi klausimai, komentarai bei pageidavimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu gali būti pateikiami elektroninio pašto adresu info@dominoteatras.lt. Kilus abejonėms dėl Jūsų tapatybės „Domino“ teatras gali pareikalauti papildomos informacijos tam, jog teisingai Jus identifikuotų.

Jūsų skundus dėl netinkamo ar neteisėto Jūsų asmens duomenų tvarkymo nagrinėja Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija, buveinės adresas A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, www.ada.lt. „Domino“ teatras rekomenduoja prieš teikiant oficialų skundą susisiekti elektroninio pašto adresu info@dominoteatras.lt arba telefonu: (85) 2194352 su atsakingais „Domino“ teatro asmenimis, kad būtų rastas tinkamas problemos sprendimas.

Privatumo politikos galiojimas ir pakeitimai

Ši Politika įsigalioja 2018 m. gegužės 25 d. Ji gali būti keičiama atsižvelgiant į teisės aktų ir „Domino“ teatro veiklos pokyčius. Apie pakeitimus mes pranešime interneto svetainėje www.dominoteatras.lt ir kitomis priemonėmis

 

How to enable JavaScript in your browser